Sommarlov

Sommarlovet 2021 har börjat och det har verkligen visat sig från sin bästa sida. Massor av sol, värme, skratt och glädje. Älskar´t!
Jordgubbarna mognar en efter en. Gurkorna växer i växthuset, vi kommer få massor av både gurkor, tomater och chilis! Har vi tur kommer en och annan vindruva redan i år!

Vinbärsbuskarna ger storskörd i år, vilket glädjer mig enormt. Pappa grävde ner de buskarna, så att hans göromål ger skörd betyder extra mycket. I landet som pappa startade upp växer potatis och rabarber som aldrig förr. Körsbärsträdet och äppelträdet växer på sig, det förstnämnda ger frukt redan i år det också. Det trodde jag aldrig.
Vår trädgård blir en riktig liten fruktträdgård <3

Barnen njuter av lediga dagar. Vi har bytt ut studsmattan och nu känns det som att de kan hoppa säkrare där i. Vi pratar så smått om att sätta upp poolen snart, och i denna värmen kan det verkligen behövas.

Finns nog ingen tid på året jag uppskattar så som jag uppskattar sommaren - även om det är varmt <3 Långa, lediga dagar med skratt, lek och bus. Härliga promenader, lekparkshäng och små utflykter.

Vad har ni planerat under sommaren?

  • 3 020 visningar

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Gud så härligt 🥰

nouw.com/emelivet
MariasVardag
MariasVardag,

Låter jättemysigt 🥰 vi har oxå en del odling på g men inte så långt kommit som ert.

Vi har bokat in Öland på semestern och sen vidare till Västervik o Gränna bla

nouw.com/mariasvardag
MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,

Så härligt 😊👏

nouw.com/marreekholm