Sömntuta

Äntligen, nu äntligen har lilla Isabella fått för sig att man kan sova på nätterna. Det tog bara sisådär nästan tre månader! Pust! Men nu så... kvällarna blir definitivt sena eftersom hon inte tänker gå och lägga sig i tid, men nattetid sover hon iallafall. Så döm om min förvåning när jag fick sova oavbrutet mellan midnatt och fram till 6 imorse. Helt otroligt. Och då kan jag tillägga att det inte var hon som väckte mig vid 6, det var maken då han skulle åka och jag skulle få upp grabbarna!

Skruttan då? Jo - hon sover ännu!! En flaska käk för nån timme sen och hon sover igen. Men lite knorrande är det allt, så hon är väl på G att vakna till nu. En sjusovare - precis som sin mor ;)

Själv har jag haft en ganska effektiv morgon. Diskat, plockat lite, dammsugit, målat med smågrabbarna och fixat iordning dagens käk. Precis som alla andra dagar denna vecka blir det mat i min cooker idag också, och idag bjuds det på nån eget hopkok i form av fläskfilégryta. Potatis, purjo, blomkål, morot och fläskfilé - tillsammans med kryddor och matgrädde. Det blir nog finemang det. De andra dagarna har också vart poppis - Pulled pork, thaikyckling och chiliconcarne. Ingen av ungarna har klagat direkt, utan alla har ätit med god aptit. Det är just det som är så bra med cookern - den maten finns det inte en kotte som klagar på - inte ens när det är kött. Annars har vi en viss herre, Simon, som inte alls gillar kött (inte ens fläskfilé nej!). Men i cookern blir det alltid mört och gött! :)

Gillar

Kommentarer