Söndags"nöje"

Söndagen kom, och vi skulle åka hem. Det blev inte riktigt som planerat eftersom dopet vi skulle på blev inställt, men söndagen blev helt okej ändå.

Vi packade oss ut till bilen med alla prylar och kom iväg redan på förmiddagen. Sen följde då en resa ner till Västerås. Här planerade vi ett stopp hos min mormor som vi inte träffat på ett år. Lite funderingar på hur vi skulle lyckas klämma in oss i hennes lilla lägenhet, två vuxna och fem barn - men det gick alla tiders!

Efter fika och glass bar det av till tre kyrkogårdar för att besöka gravplats och minneslundar, detta tillsammans med föräldrar, syster och hennes pojkvän som vi mötte upp. Har både min morfar, morbror och extramorfar på kyrkogårdar runt Västerås, så det känns självklart att besöka dom när man är i närheten! Även om man ägnar tankar hemifrån så är det alltid något visst med att besöka platsen och lämna ett ljus eller en blomma - det blir mer "på riktigt" då, tycker jag..

Min morbrors viloplats

Morfars viloplats

.. och min extramorfars viloplats.


Men det blev inte enbart kyrkogårdsbesök heller, för vi livade upp det hela med ett besök på Lager 157. Jag har bara hört talas om stället tidigare, så det var riktigt kul att få besöka det själv. Och ja, visst hittade jag en del. Det blev shoppat till både mig själv och Conny, dessvärre inte till barnen - men de får ju titt som tätt ändå :)
  • ALLMÄNT
  • 11 visningar

Gillar

Kommentarer