Sönderfrätt i munnen, eller blåsor kanske man ska säga?

Denna lille herre har inte riktigt varit sig själv idag, och varför - det syns nog?

Efter att ha smakat på epoxylim var han inte så kaxig igår, och läppen svullnade en aning på kvällen. Dock syntes inte något anmärkningsvärt. Han somnade, och sov gott. Imorse vaknade han och det märktes direkt att han hade ont... så gapade han, då såg jag!

Tre gulvita blåsor - så käckt!
Två av dom syns i bild, på underläppen och på tungan. Men den blåsan som är på insidan av överläppen är ca en centimeter stor i diameter... om inte lite mer. AJ!
Och jag som brukar klaga ihjäl mig när jag får en liten förkylningsblåsa i munnen liksom, så ser man detta. Huvva! Jag led verkligen med honom (och gör det fortfarande såklart!). Ringde vårdcentralen som gav rådet "Alvedon supp. var fjärde timme, är han fortfarande gnällig i eftermiddag blir det Xylocain viskös också"

Sagt och gjort, klockade tiderna och alvedon är givet. Gnällig - nja. Han har inte ätit så mycket mat direkt, men fem stora tallrikar med glass, och så saft.
Michaela och hennes man var här för att fika idag, med sig hade dom både bullar och kärleksmums - inte var Jonathan den som lät bli, nej han åt han också. Om än försiktigt!

Så lite har han fått i sig iallafall. Att det inte är mat skiter jag i nu, i det här läget får man vara glad för det han får i sig. Nu sover han för natten och jag hoppas innerligt att blåsorna ser bättre ut imorgon.

Mammahjärtat (pappahjärtat också) brister verkligen!
  • Jonathan
  • 10 visningar

Gillar

Kommentarer