Sov, trotsiga barn!

Kaotiska barn skulle jag vilja säga. Det är mycket trots just nu, och smågrabbarna visar verkligen att de har egna viljor.

Ikväll vart jag fastklistrad vid TV:n också. Kockarnas kamp och Hela Sverige Bakar. Sånt måste man se! Rätt person vann i kockarnas kamp - men vad sur jag blev när fina Nina fick lämna bakprogrammet. För att framhäva min åsikt lite så tycker jag att det finns andra som visar en bitterhet som inte platser i tv-rutan... Nina är glad och sprider ett leende omkring sig - hon bakar fantastiskt och är otroligt inspirerande...!

I vilket fall som helst så slutade det med att Noah fick somna i storarummet (vårt sovrummet också förresten, det är ju kombinerat nu). Jag sittandes i fåtöljen och han liggandes i babysittern från Babybjörn! En sån härlig gungning skulle jag också vilja ha när jag somnar... Det tog ett tag innan han somnade eftersom han inte alls är van vid babysitter längre - men snart så... kan tillägga att han sov riktigt gott! Ett stort tack till Babybjörn som lanserat denna nya, underbara babysitter! Den lär bli välanvänd här i huset!

Jonathan har en period där han sover hos mig och Conny. Såvida det bara är en period så är det okej, men det funkar inte i längden. Vi bär in honom hit (hans sovrum) på natten - men sen vaknar han efter några timmar och går tillbaka. Så har det vart i typ tre veckor nu. Häromdagen när jag vaknade utan honom i sängen fick jag en smärre chock - Vart är Jonathan? I min galna morgonmundering sprang jag runt och öppnade till o med ytterdörren som var låst - tänk om han gått ut? Nix - han låg och sov i sin säng, haha!


Å Rasmus då? Jo, han har fått för sig att man ska sova i soffan. Vad han fått det ifrån vet jag inte, men vi har samma grej varje kväll nu sen några dagar tillbaka. "Vassmuss sofa sozzan", typ så låter det - och så lägger han sig där. Ja, det är många diskussioner varje kväll för att få honom att lägga sig i sängen..

Hoppas nu att denna perioden inte är långvarig!
  • Noah
  • 10 visningar

Gillar

Kommentarer