Spillfria muggar från Bambino (Spill Proof Cup) med design av Karin Mannerstål

Bambino har spillfria muggar i sitt sortiment, det har ni inte missat va? Jag har länge använt dessa underbara muggar till kidsen här hemma, och nu har de kommit ut med ny design, av Karin Mannerstål - kan man annat än älska dessa söta?

Spill Proof Cup består av två delar och är verkligen kanon på alla sätt. Den håller det spillfria löftet och är hur lätt som helst att rengöra. Barnen älskar muggarna lika mycket som jag gör - och då snackar vi alla de tre små. Rasmus, 3 år, använder dom också så fort han får chansen - samtidigt som Jonathan (2) och Noah (1) alltid föredrar Spill Proof före andra muggar.

Att barnen har dessa muggar med vatten/saft eller annan dricka i (inte varmt eller kolsyrat dock, för det är de inte avsedda för) när de leker är ju inget som hindrar heller. Ingenting spills ut, inget konstigt hamnar i drycken och det är ingen som kan råka ut för missödet att man häver/sparkar ikull muggen i farten. Kanon!

Eftersom vi fick hem tre olika, härliga färger fick barnen välja själva vilka de ville ha. Sjukligen, Jonathan, var snabbast fram och valde direkt den röda. Rasmus fick gul och Noah lila. Supernöjda och glada lär de nu vara flitiga användare av Bambinos Spill Proof Cup´s!

  • Leksaker
  • 19 visningar

Gillar

Kommentarer