Sponsrad video: ACO hudvård


Jag har inte varit så noga med min hudvård tidigare, men de senaste åren har jag väl blivit aningen bättre på det. Något jag däremot haft stora problem med är att hitta en hudkräm, framförallt ansiktskräm, som passar mig. Alltid är det något som inte passar. Och det är väl så - alla är vi olika och har olika behov när det kommer till t.ex. hudvården. Riktigt bra hudvård är ju anpassad efter varje persons unika förutsättningar - och på ACO/Labbet har jag fått möjlighet att själv göra mina alldeles egna hudkräm baserad på mina egna behov och känslor - perfekt! För ja, det är inte bara innehållet jag fått styra lite över - utan även utsidan av förpackningen vilket gör att även den sprider lite kärlek i badrummet! ?

ACO/Labbet är ett digitalt hudvårdslaboratorium som öppnat för att alla ska ha möjlighet att skapa sin egen ansiktskräm, där får du möjlighet att vårdna både hud och känslor. Du får veta vad ansiktskrämen innehåller för ingredienser, du får sätta känslor på din kräm (jag valde kärlek och energi, som kändes som två givna val för mig) och avslutningsvis får du skriva en egen liten hälsning eller ett budskap på din kräm. På så vis blir den personlig i allra högsta grad!


Fram till 3 november kan du själv gå in i Labbet och göra din kräm, och varje vecka väljs 50 personer ut som faktiskt får sin kräm hemskickad direkt i brevlådan! Skapa din kräm på http://labbet.aconordic.se! Vårda både hy och känslor i höst - och skapa din kräm nu!


Detta inlägg är sponsrat - men skrivet med mina egna ord och åsikter!


  • Sponsrat
  • 21 visningar

Gillar

Kommentarer