Sponsrad video: Välkommen till Findus i Bjuv


Efter den senaste tidens alla debatter kring Findus så har de tagit ett mycket klokt beslut. Findus öppnar sina dörrar för kunderna och bjuder in oss till Bjuv för att visa hur de lagar maten på plats! Genom detta hoppas man kunna återvinna förtroendet hos sina kunder, vilket jag hoppas de gör - för jag gillar Findus!

Själv förstår jag inte riktigt denna hetsjakt. Alla gör sina tabbar, även större företag. När alla pratade om detta hästkött t.ex, då skrattade jag mest bort det med "Jaja, lite hästkött har väl ingen dött av?". Nu har jag förvisso inte smakat deras lasagne - men jag skulle inte dra mig för att göra det heller. Oavsett om den innehåller hästkött eller inte.
Jo, jag vet att köttet tydligen kunde vara smittat, men det var ju så otroligt små mängder så det troligen inte skulle ha någon effekt alls på människan. Så, varför hetsa upp sig i onödan?
Jag köper, med glädje, Findus produkter och de har en självklart plats hemma hos oss!

Nåväl, mer om denna inbjudan till Findus i Bjuv. Man får träffa Findus kockar och kvalitetsansvariga, och även ärtexperten Rolf. Man får delta i både provsmakning och rundvandring i produktionsanläggningen där maträtterna görs klart och fryses ner!

Alla kan visa intresse för detta, och anmälan sker på deras hemsida; findus.se.


Jag vill också påpeka att videon är sponsrad, men inte mina åsikter.
Åsikterna i detta inlägg är mina personliga.
  • Sponsrat
  • 13 visningar

Gillar

Kommentarer