Spruckna brallor!

Under tiden Linus for iväg på barnkalas hos sin vän Edwin idag, så vi passade på att fara iväg in till stan. När jag sätter mig i bilen så riktigt hör jag "riiiitsch" - jaha, det var mina byxor det.
Mitt enda par jeans!

Det fanns inte alls i min värld att byta till mjukisbyxor, jag måste ju ändå ha ett par vettiga brallor att ha på mig när man ska till stan och så. Hur fet jag än må vara, så vill jag också kunna känna mig snyggare än vad man gör i ett par pluffsiga mjukisar!

Så det var bara att ta med maken och hans stackars kontokort, som lidit tillräckligt egentligen, för att gå o kolla efter byxor. "Men älskling, du såg ju ett par byxor du ville ha häromdagen?" säger Conny då.

Haha, jovisst. Om jag hade kunnat stänga dom hade det kanske vart en idé, men jag fick inte ens igen dom hur mycket jag än tryckte ihop fläsket på magen!

Men jaja, jag testade iallafall. Och dra på trissor, vad mycket som kan hända på några dagar (2-3 dagar för att vara exakt). Nu fick jag på dom, och jag känner mig faktiskt finare i dessa än i mina gamla svarta! Så dom blev mina!

Kanske vågar lägga upp ett kort på mig i byxorna imorgon, det får vi se ;)
  • ALLMÄNT
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer