Stadens hjältar

När jag var iväg på mammabloggkryssningen fick jag möjlighet att komma närmare Stadens hjältar. Något som skulle visa sig vara en hit, på många sätt! Våra barn har, sen tidigare, en sagobox med dessa hjältar och de älskar den. Den innehöll en bok, en film, en leksaksbil och en "bilmatta" - behöver jag ens berätta att detta är lekt med gång på gång?

Jag och Catarina Hurtig framför Stadens hjältar´s monter!
Efter att jag kom hem från kryssningen så berikades barnens tillvaro med ytterligare böcker från Stadens hjältar, vilket förstås är mycket tacksamt. Nu sitter de dagligen och bläddrar i böcker för att läsa och titta på bilder - och mamman i huset får spendera en hel del tid med högläsning! Palle Polisbil och Bella Brandbil är nu som familjemedlemmar här hemmma, de finns med i vardagen hela tiden.


Lite av vad som nu ingår i våran vardag - pekbok, målarbok och pusselbok!

Stadens hjältar finns att ladda ner, både en bokapp och en filmapp. Lärorikt och pedagogiskt för barnen, Rasmus älskar verkligen dessa appar - och min telefon får jag inte ha ifred längre. Kanske är på tiden att jag införkskaffar en iPad till herren, så att det finns batteri i min telefon då viktiga samtal är på inkommande? För att bara vara tre år (fyller fyra i december) är han otroligt smart - och han lär lillebror allt han kan, på både gott och ont. En iPad och Stadens hjältar skulle tillsammans kunna göra underverk tror jag!

Sådana här bilder hittar jag numera i min iPhone, det bevisar ju vem den skyldige är. Och vem som dagligen sitter och fördriver sin tid med polisbilar, brandbilar och andra fordon från Stadens hjältar! Givevis finns Stadens hjältar även på facebook!
  • Leksaker
  • 20 visningar

Gillar

Kommentarer