Stellas lekland

Att uppdatera bloggen med mobilen gick visst inte som jag ville idag, skrev ett inlägg under dagen men det har inte publicerats.

I vilket fall som helst så spenderades ca fyra timmar av denna dag på Stellas Lekland i Skövde. På önskemål av Rasmus. Lyckat och kul - för allihop! Fem svettiga barn lämnade leklandet runt 18.30 ikväll, för att köpa lördagsgodis till kvällen. Är det lördag så är det.

Stellas Lekland är poppis hos barnen, och väl värt pengarna. Absolut. Idag blev det mer eller mindre ett träningspass för mamman i huset också, då jag fick fara upp och ner, höger och vänster - och ja överallt. Ungarna skulle ha mig att åka rutschkanor, skjuta bollar, klättra hit och dit, och ja ni förstår nog att även jag blev ganska svettig efter ett tag ;)
Men liite stolt är jag dock att jag vågade åka den där branta luftkanan (en rutschkana av samma stuk som en hoppborg är typ), fyy tusan. Känslan när man satt där uppe var sjuk - och jag överdriver inte. Att Conny då klättrar upp och hoppar bredvid mig gjorde ju knappast saken lättare haha. Tyvärr dog telefonen lagom tills han skulle knäppa en bild som bevis på att jag var uppe, så den fick ni vara utan... blev dock lite andra bilder tagna i jakten på galna barn :)


Ni som vill följa vår vardag "när det sker", kan följa mig på instagram också, "Drommenom11barn"

Gillar

Kommentarer