Stiftelsen - Vart jag än går

Jag har varit tokig i denna låt sen jag hörde den första gången... och idag när den kom på radion så vred Conny på en volym som inte var av denna värld.... det var uppenbart; han tyckte samma om låten som jag.

Stiftelsen - Vart Jag Än Går är en kanonlåt som ger mig ryckningar ut i tåspetsarna! En sån där härlig låt som verkligen sätter sig i huvudet, både texten och musiken. Jag Älskar Den!


Lägg din hand på min kind och visa mig vägen Kommer du ihåg den? Det känns så skönt och komma hem För när du ser mig blir du lycklig Om du känner dig ensam, öppna dig då Dela med dig av känslan, jag kan nog förstå Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går. Om ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än går Vart jag än går, vart du än går Du vilar här på mitt bröst För mig är du livet, men jag tar dig för givet Förlåt jag kan vara dum När du i stillheten tätnar Men jag hör dig.
Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går Om ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än går Spela vår låt, ta mig med storm Kan vi inte dansa som förr, hela natten lång Bli nu ett med mig darling Jag vet att vi kan Men sen vill jag hålla din hand Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går Om ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än går
Gogogogo yeah!
Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går Om ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än går
Vart jag än går!
  • ALLMÄNT
  • 8 visningar

Gillar

Kommentarer