Största pizzan ever!?

Vi for förbi Tibro Bar & Grill igår eftermiddag på vägen hem och tänkte snabbt att vi kör snabbmat ute. Pizza är något som ungarna inte säger nej till i första taget - så sagt och gjort. Väl inne bestämde vi oss för att beställa in en "medium pizza" till dom, så kunde dom dela på den istället för att vi ska ta upp bordet med två pizzor till bara barnen.

Gissa om vi vart snopna när pizzan kom in? In kommer alltså en stor bricka med världens största pizza. Och "sås bredvid" innebar i detta fall att vi fick en hel flaska kebabsås att själva hälla på pizzan?! Ja, ungarna är fem till antalet - och alla åt sig mätta och belåtna utan att pizzan tog slut! ^^

En vanlig pizza på denna pizzeria är i största laget, men i förhållandet till mediumpizzan vart den liten..! Makens pizza ser ni ju lite i sidan av bilden ovan. Den ser inte särskilt stor ut! (ändå är den så stor att den hänger utanför tallrikens kant runt om - med säkert 5-6 cm åt varje håll!)

Själv beställde jag in en sallad. Måste säga att det kändes lite dumt att bara äta fetaosten och majsen för att sen lämna resten. Men jag orkade verkligen inte - och efter de där pizzorna kunde jag inte truga i någon av de andra familjemedlemmarna min mat heller - de var ju proppmätta hela högen! :)
  • ALLMÄNT
  • 18 visningar

Gillar

Kommentarer