Stressen när den är som... bäst?

I sista stund fick jag veta att jag fick en plats på klädbytardagen imorgon. Jag stressade ihop barnkläder, leksaker och även en del vuxenkläder. Slutade med att jag kom dit med fyra svarta sopsäckar med kläder och en kartong leksaker! Bra jobbat! Nu är det bara att hoppas att det blir sålt också. Men med priser på runt 10kr/st så borde det ju bli det, haha! :) Komiskt i det hela; när jag ska lämna in vuxenkläderna får jag - återigen - uppge mitt nummer. Gjorde det, och fick höra ett helt annat namn. Ja, namnet på Simons mamma. Nej, det är inte jag! Men jag har en återbudstid!
Till slut blev allt rätt, så kan det vara ;) Men ja... hade inte Sara tackat nej till sitt nummer - då hade inte jag fått något :P Tack!! :)

Imorgon skulle vi egentligen på bröllop vill jag minnas. Jo - det var imorgon det. Men vi ska inte dit. Istället har jag bokat plats på en loppis - bakluckeloppis. Kanonbra! Då blir vi av med en massa skit.
Kom och köp - 10 kr /st! Ja, nästan så... en del kommer jag väl ta lite mer för. Men loppis är loppis - då ska det vara billigt!! :)

För pengarna som skulle gå till bröllopet? Jo, för dom pengarna fick sig Linus och Simon en varsin mobiltelefon! :) Så gissa om vi har två Angry Birds-nördar här hemma nu? ;)
  • ALLMÄNT
  • 101 visningar

Gillar

Kommentarer