Struntar nog i julen...

Varje år är det samma visa, stress, stress och stress.

I år har jag absolut noll julkänsla och har inte ens tagit upp alla stakar och tomtar. Jag har verkligen ingen lust alls. Varför vet jag inte, men viss del beror säkerligen på att julen inte alls blev vad jag hoppats på och förväntat mig... långt därifrån.
Men så är det ibland, det får man väl leva med.

Det kommer nog bli en ganska improviserad julafton iallafall, utformad på vårat vis! Förhoppningsvis blir den bra ändå, men jag är säker på att ungarna kommer gilla sina julklappar iallafall - det är huvudsaken.

Jag kommer inte fixa och dona med en massa julmat heller, utan det blir vad det blir. Ja, vi ska ha julskinka, köttbullar och prinskorv. Mest bara för barnens skull - så de känner att de får det som "ska vara" på julafton. Men varför köpa hem massa skit som vi ändå inte äter? Här hemma äter vi inte ens hälften av det som vanligtvis serveras på ett julbord liksom...

Julgran då? Den är inte uppe än. Jag vill inte ta upp den, jag vill inte klä den. Men det måste väl också göras... usch! Men först ska vi till stan och köpa de tre sista julklapparna, samt lite s.k. julmat. Det måste ju göras någon gång liksom..

Deppigt inlägg kanske, men jag gillar inte att stressa. Det är inte min grej... Absolut inte när man ska stressa för att få något som man ändå inte får!
Rosenhills Trädgård & Musteri
Jag gillade själva konceptet, men då under förutsättning att man är där under dagtid.
Vi åkte dit för att bo kvar och vart besvikna. Mycket pga utebliven värme och att det inte fanns sådant vi räknat med.

Här finns varken kött eller vanlig komjölk såvitt vi kunde se. Lite av en självförsörjande gård om man säger så. Lantlig "idyll".
  • Om jul
  • 26 visningar

Gillar

Kommentarer