Taggar för Ullaredsshopping

Jag planerar om här hemma, strukturerar om i rummen och har massa roliga planer som ni kommer få se nu när de blir av :) Rasmus och Jonathan har flyttat ner sina datorer till nedervåningen och deras rum har istället blivit lite av ett kreativt rum. Inte färg och pennor, men med konstruktion kan man säga. Lego, Duplo, klossar, brio osv. Rätt skoj att se deras reaktioner!

Men mitt i all omstrukturering ska hem och familj roddas ändå. Dagarna ska ju flyta på med allt vad det innebär. Utevistelse, matlagning, logistik och handling. Men det går, tar bara några extra dagar att slutföra :)

På fredag åker denna morsa till ULLARED. Åhh, vad jag väntat!
I vanliga fall åker jag dit flera gånger per år. Minst 2-3 gånger per "säsong" kan man säga. Vår och höst alltså. Sällan vinter eller sommar.
I våras kom Corona och sabbade allting. Så jag har faktiskt inte varit där på ett år nu. Det är verkligen dags! Jag har gått igenom kläderna hos varenda barn och kollat vad som behöver fyllas på,
Åker ner tillsammans med min mamma och min syster. Och... VI TAR BUSSEN. Våran buss alltså. Det förklarar nog lite.

Ytterkläder har vi rätt bra av, men vardagskläder liksom. David är i skriande behov av allt. Rasmus och JOnathan behöver brallor, de har vuxit extremt mycket på längden, och jag har fått panikköpa massa byxor och sånt nu under första delen av skolterminen när de plötsligt gav upp shortsen haha.
Helt sinnes hur mycket ungarna växer på en sommar. Både Rasmus och Jonathan hoppade nog över en hel storlek... Noah som länge haft 140 gick upp på 146 nu. Isabella, våran "lilla" Isabella är uppe på 134/140. Vad hände egentligen?

Nåja - ullared it is. Och denna morsa ska shoppa så kontot glöder :D

  • 6 883 visningar

Gillar

Kommentarer