Tapetval, stadsdejt och Mr Kettlebell

Dagen idag bestod av en tripp till stan. Jag var måttligt rastlös igår och kände verkligen för att hitta på något. Så idag tog vi vårt pick och pack och drog iväg till Skövde för att kolla på tapeter till hallen. Det är liksom inte helt klart hur vi vill ha det med den biten ännu, men jag hittade flera möjliga tapeter, så valet är allt annat än enkelt.

Eftersom golvet är väldigt mörkt (stenliknande), så känner jag att jag vill ha en ganska ljus tapet, den får inte vara för mörk iallafall. Det har länge lutat åt en ljusgrå tapet, gärna med ränder uppifrån och ner. Lodräta ränder alltså. Tjockare eller smalare ränder är dock inte klart. Men det fanns flera olika alternativ.

När vi skulle till att lämna så ser jag dock en helt annan tapet som väckte mitt intresse. Superfin! Den ger liksom en illsuion av tegelstenar. Vita sådana. Superfint. Åh, nu vart det sådär svårt. Men visst låter det snyggt? Stengolv med tegelstensväggar? Jag såg det framför mig och det kändes nästan lite... exklusivt? :)

I vilket fall som helst så lämnade vi sen, för att dra vidare hem till Erika med familj. Ja, samma Erika som var här i fredags! :) Barnen lekte och härjade (med betoning på härjade) och vi vuxna fick prata en hel del. Förvånande nog så ligger alla barn här hemma i sina sängar sen vi kom hem, otroligt förvånande då de börjat bli lite "nattugglor". Tänk om vi får en lugn kväll ikväll, vad ska jag göra då? Jo, då tänker jag gå och lägga mig! ;)

Idag är jag riktigt, riktigt tacksam för det mail som trillade in i min inkorg för ett par dagar sen. Av två möten att döma så kan det här vara början på något riktigt bra, jag hoppas att magkänslan har rätt! :)

Nu blir det en dejt med Mr Kettlebell innan kvällsduschen kallar! ?
  • ALLMÄNT
  • 7 visningar

Gillar

Kommentarer