Tävling: Vinn Fisher-Price bondgård


Vinn ett nytt hem till barnens Little People-figurer (värde 799kr)!

Minns du Little People-bondgården med de små söta bondgårdsdjuren från Fisher-Price från din barndom? Eller kanske de små husen som kunde fällas ut och utforskas kors och tvärs över våningar och rum?

Little Peoples värld från Fisher-Price med Little People-vännerna har även den länge varit en favoritleksak bland de yngsta. Många har sparat gamla bondgårdar, hus och figurer från Little People-serien på vindar och i källarförråd för att ge dem vidare till sina barn.

Nu har det kommit nya figurer i serien, och Little People-vännerna har blivit roligare och lekfullare än någonsin. Även de nya figurerna är till för att stimulera barns fantasi med olika rollspel. Nu har du möjlighet att vinna ett nytt hem till dina gamla Little People-figurer – den populära Little People-bondgården med djur – så dina barn kan få lekupplevelserna som du själv hade när du var liten.

Allt du behöver göra för att vinna är att skicka in en bild på ditt barn som leker med dina gamla Little People-leksaker, eller en bild av dig som barn tillsammans med leksakerna. Genom att skicka in en bild deltar du automatiskt i tävlingen om att vinna en Little People bondgård med Little People-figuren Eddie och djur (värde 799 kronor).

Skicka bilden tillsammans med ditt och ditt barns namn till familjenpettersson@hotmail.se, märk mailet med "Little People". Tävlingen pågår fram till 2 januari 2014.

Gillar

Kommentarer