Tidiga presenter! - och önskeböcker

Fick mina födelsedagspresenter av maken lite tidigare, men inte mig emot, då kan jag läsa redan ikväll! Ja, boken valde jag faktiskt själv. Men efter alla era underbara boktips häromdagen så har jag en lista med sisådär 20 böcker som jag trånar efter nu ;) - dock var det endast boken Skamfläck (från min lista) som fanns på Ica Maxi idag när vi var där, så den fick jag börja med! :)Sen fick jag även två väldigt fina armband från OXXO Design, verkligen superfina. Jag är ju rätt förtjust i just OXXO design, och dessa tilltalade mig lite extra då det ena liksom ger lite av en bronsrosa nyans - snyggt!
Dessutom tycker han nog att jag ska börja använda handväska... undrar vad det kan bero på!? En Adax väska är nämligen min... är det för att jag aldrig vet vart mobil, körkort och nycklar finns - eller vad beror det på? ;) Jag har aldrig varit någon väsktokig typ direkt, men jag ska ge det en chans...!
Väskan får jag imorgon då paketet ligger på vårt utlämningsställe, men jag vet vad som väntar iallafall! ;)

För den som undrar brukar vi inte vara så pjåkiga med att slå in våra presenter direkt, här tar vi saker som det är istället. Däremot barnen får sitt inslaget...Böckerna som står näst på tur är följande:
? Fjäril i koppel - Zinat Pirzadeh
? Alltid i mitt hjärta - Nahid Persson Sarvestani
? Varför gråter inte Emma - Emma Jangestig ? Pojken som överlevde förintelsen - Thomas Buergenthal ? Kunde någon älska lillebror - Stig Fredriksson i saarbete ed Maria Waxin ? Stulen barndom - Virginia Holman ? Anhörig - Katerina Janouch ? Inte som andra döttrar - Deborah Spungen ? Asyl & Mias hemligheter - Liza Marklund (Gömda har jag redan läst) ? Mamma sa att jag var sjuk - Julie Gregory
  • ALLMÄNT
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer