Tips inför mors dag

Inlägget innehåller reklam för Fyndiq

Det har väl inte undgått någon att det är Mors Dag på söndag?
Men hur många vet egentligen säkert hur man ska uppvakta sin mamma? Jag vet sällan detta, utan står alltid i sista sekund och funderar med halvt panik. I år tror jag att jag har bättre koll, och tänkte faktiskt passa på att tipsa om en webshop med allehanda prylar, för såväl vardag som fest, för födelsedagar, tillställningar och dagar som just Mors Dag.

Fyndiq är Sveriges största marknadsplats för fynd, massor av fynd helt enkelt. Svårt att förklara med ett par ord, men vi snackar om miljontals produkter på en och samma webbplats - och med ett sortiment som utökas varje dag (likväl som du bör passa på när du ser något, för om några dagar kanske inte produkten i fråga finns kvar längre, vissa produkter har ju en större efterfrågan)

Här finns solglasögon, presenter, leksaker, heminredning, teknikprylar, köksgrejer - allt. Och nu en hel kategori med prylar passande en älskad mamma. Min spontana tanke blev en liten inslagen korg med ett smycke, exfolierande fotmaskstrumpor och kanske en parfym eller mascara. Kanske även en söt nalle för att höja "sötman" på korgen ytterligare. Då är det ju liksom inte ens onyttigt utan en present med skönhetsrelaterat innehåll med en fin tanke. Sådant skulle jag själv uppskatta att få - för sött och onyttigt blir det ju oftast ändå denna dag, för vår del i dagarna två (födelsedag på lördag och morsdag på söndag)!

Jag har handlat från Fyndiq flertalet gånger och alltid vart nöjd över bra produkter, bra priser och snabba leveranser. Så mina ord om webshoppen är bara goda - och det är helt ärligt. En låg fraktkostnad på endast 9 kr, ganska oslagbart faktiskt - och inte att glömma; en svensk kundservice med snabba svar!

Så, kika in på Fyndiq och kolla om de har vad du söker till söndag!

  • 2 041 visningar

Gillar

Kommentarer