Tipsa mig om bra och gripande böcker!

Ja, som rubriken lyder, jag efterlyser tips på böcker att läsa.

Kan tillägga att jag inte tycker om att läsa några segdragna böcker där ingenting stämmer överens med verkligheten. Jag vill läsa en bok som griper tag om mitt inre, som man fastnar i. Den ska vara verklighetsbaserad och nästan tårdrypande. Jag har läst "14 år till salu" (Caroline Engvall) och "Såld" (Vera Efron). Jag har även läst "En blomma i Afrikas öken" (Waris Dirie) Jag älskar såna böcker. Nej jag är inte sjuk i huvudet, jag älskar inte att det böckerna beskriver har hänt - utan att läsa om det. Att sätta sig in i en vidrig situation. Det är böcker jag fastnar i, och som jag gärna sträckläser.
Har ni tips på liknande böcker? De behöver inte handla om våldtäkter eller prostitution alltså, utan kravet är egentligen att den är verklighetsbaserad och bra. Vilken bok skulle du rekommendera? Varför?


Ni tycker säkert att det är konstigt att jag efterlyser böcker, haha. Men jo, trots att vi har fem barn finns det faktiskt tid att läsa böcker också - jag har hela kvällarna på mig. Tid som jag för tillfället lägger på att pilla här hemma och faktiskt sitta vid datorn. För att komma ifrån datorn lite vore bra och gripande böcker en hjälp.
  • ALLMÄNT
  • 12 visningar

Gillar

Kommentarer