Tisdagen som kom och gick

Tisdagen här hemma gick otroligt fort vill jag påstå. Vi stack ut till mina föräldrar en sväng på förmiddagen för att hämta lite grejjer och "tjöta lite skit" - sen har det rullat på. Jag tog med ungarna och gick upp till lekparken där de lekte av sig. Kan ju vara kul att se något annat än trädgården och studsmattan liksom ;)

På vägen hem tog vi vägen förbi pizzerian för lite skräpmat, jajamen - för så gör jag ibland! Själv tog jag en räksallad som tog mig tre omgångar att äta upp - och då hoppar jag ändå över både isbergssallad, tomat och gurka. Ungarna var nöjda och jag likaså, sen har kvällen haft sin sakta gång.

I typ fyra timmar gick jag och oroade mig, jag är sån. Orolig av mig. Men makens telefon hade tydligen lagt av och något jobbnummer hade jag inte på den nya telefonen. Så det var bara att sitta här, snällt, och vänta på att han hörde av sig. Skitnojjig blev jag med tiden... men till slut så... äntligen! Jag fungerar verkligen inte om jag inte vet att han lever... :)

Så nu ska jag fortsätta pilla med möbler och doningar - och så ska jag baka något smarrigt också. Vad vet jag inte alls, men det återstår att se...
  • ALLMÄNT
  • 11 visningar

Gillar

Kommentarer