Tisdagsnöje!

Idag är det tisdag, det innebär föräldrar- och barngruppen i vanlig ordning

Barnen älskar att gå dit, och idag var det faktiskt fler än vanligt där. Kul! Direkt grabbarna ser huset (församlingshemmet) så springer de… tur att det inte är så trafikerat där!
Som synes så är de där långt innan jag kommer fram med vagn och allt
>

Känns faktiskt som ett skönt avbrott liksom, att komma dit – bara få vara en stund. Visst är det andra där också, och jag kan vara social om jag så önskar. Pratar lite ibland, och ibland inte alls. Det beror på dagsform så att säga

Barnen har alltid något att göra. Idag målades det påskbilder – till Rasmus stora lycka. Han älskar att måla och vara kreativ överhuvudtaget. Så han haffade bilder direkt och slog sig ner.

Varje bild som han färdigställde lade han sen i varukorgen under vagnen. De ska sitta på kylskåpet tycker han… snart är kylskåpsdörren fullt av teckningar och bilder… Hur gör ni? Sparar ni allt era barn gör? ALLT? Vart gör man av det då?
Linus var aldrig så glad i att måla… visst har han målat en del, men inte i samma skala som Rasmus… Rasmus målar dagligen om han får, flertalet teckningar!

Jag vill ju inte slänga heller… men det är ju inte hållbart att spara allt. Eller?

På vägen hem passade jag på att fota stjärnorna i deras mössor. De valde själva idag så visst måste man dokumentera?

Rasmus bär en mössa från Fliza Design, Jonathan kör med en från Pompi Dard och Noah har sin djurmössa från Lillagrodan design. Favoriter!

Gillar

Kommentarer