Tisdagsnöje

"Jag vill till kyrkan och leka med barnen imorgon" var det sista Rasmus sa innan han somnade igår kväll. Jonathan ville också dit. Sagt och gjort - idag var det ju dags för föräldrar- och barngruppen igen, i församlingshemmet. Så vi drog dit en stund - funkar typ som "öppna förskolan" och är perfekt eftersom våra kids inte går på dagis!

Nu ser det ju ganska "folktomt" ut på bilder jag visar här, men det är för att jag inte vill att andra ska känna att jag kanske lägger upp bilder på deras barn utan att de vet om det. Då känns det bättre att det antingen är bilder på bara mina barn - alternativt att man inte kan känna igen de andra barnen. Idag var det dock bara tre andra barn där, bortsett från mina :)
Å andra sidan livas det upp lite när mina grabbar kommer in innanför dörren. Jag menar, tänk dig själv - tre huliganer som vänder upp-och-ner på hela ställen på två sekunder! ;) Lite lek, fika och sång senare så var vi på väg hem för att göra iordning en lättare lunch. Pappan i huset passade på att slumra under tiden vi var iväg och fick vakna någorlunda utvilad när ungarna kom insprinande genom dörren, fortfarande likt huliganer!Gillar

Kommentarer