Tjejkväll med bloggfamiljen

I veckan hade jag glädjen att kunna närvara vid bloggfamiljens tjejkväll. Deras sista event innan bebisen kommer - behöver jag säga att Hannah var otroligt vacker med sin runda mage? ?

Det hela började iallafall med att jag tåg tåget från Skövde, varmt och gött kan jag lova att det var. Slumrade efter en stund och vaknade till med ett ryck 16:22. Av vad jag fått som uppfattning så skulle vi vara framme 16:20, så jag får panik. Rösten i högtalaren säger typ "Nu är vi strax framme i Alingsås, godståget står på vänster sida..." och jag får den snabba tanken att det måste ha blivit nåt tok med tåget så vi ska hoppa på ett godståg som tar oss till Göteborg. Ett GODSTÅG?

Jag bokstavligen slänger mig av tåget, ser nog lagom förvirrad ut där på perrongen. Efter typ 20 meter vaknar jag till liv, vänder mig om och springer tillbaka. Dörren stängs men jag sliter upp den och slänger mig på tåget. In i vagnen och sätter mig - pustar ut.

Det blev att varva ner under resten av resan, min kropp är inte gjord för att springa! ÄN!

På Göteborgs centralstation möter underbara Ingela upp mig, och vi stannar kvar för att invänta ett, för mig, helt nytt ansikte; Jessica. Vi tre ska ta oss till Hedin Bil. Jag kände mig kanontrygg med två kloka huvuden och vi for iväg med spårvagnen. Men ja... det var inte dit vi skulle. Där stod vi, utanför Hedins bil i Mölndal, men skulle bort förbi Astra Zeneca nånstans. Som tur var så kunde Ingela ringa till Åsa som kom snabbt likt en oljad blixt för att hämta upp oss, underbara människa!

Det var minsann kö redan när vi kom, trots att vi var tidiga. Men lite sol skadar väl aldrig (i själva verket trodde jag att jag höll på att få solsting, var döende och skulle falla ihop när som helst - och nej jag brukar inte stå i solen frivilligt!)

Tids nog (typ efter 20 minuter kanske (vilket kändes som tre timmar för stackars mig, haha) kom vi in. Fick träffa underbara Fnulan, Hannah och Liv direkt, man blir alltid lika varm i hjärtat av glada människor ?

Lite mingelmat och vin för den som önskade väntade efter fotograferingen vid entrén. Eftersom jag faktiskt skulle ta mig från Skövde station och hem med bil så fick vinet vara orört och jag höll mig till vatten..

Fynd från Me&I.

Jag fick även träffa andra bloggare, t.ex. Alexandra och Sara som jag länge velat träffa och prata med. Har ju sett de båda förut, men det var då jag knappt vågade hälsa på folk. Är fortfarande lite sådär att man blir knäpp när det är flera hundra andra närvarande, men nu växlade man ju några ord iallafall :) Även Emelie och Mira hann jag med att hälsa på. Men sen fanns där massor av bloggare som jag hade velat prata med, men som man tappade bort i minglet...
En massa prisutdelning var det också, priser från både höger och vänster. Det var fina priser från t.ex. Willvin, Brilliantsmile, Studio Nele, C skincare, Burts Bee och Dermoshop. Själv hade jag turen på min sida och vann en smyckesgoodiebag från Linebymaria värt ca 750kr. Smyckena kommer ni dock få se vid ett senare tillfälle då två av smyckena inte passade och jag skulle få nya ?

Jag hade även glädjen att få mina tänder blekta hos Alexiskliniken. Snacka om serviceminded kille, han visste verkligen vad han gjorde! Tro det eller ej, men visst fick jag effekt av tandblekningen. Dock inte kritvita, men jag har väl alltid haft problem med "missfärgade tänder". Inte att de är knallgula, men det är något med tandemaljen. Men jag fick bättre effekt än jag trodde att jag skulle få, och då var det bara en "förbättringsblekning". Så gissa om Annika kommer inna sig hos Alexiskliniken för att fixa sina tänder ytterligare?

Efter att de tre timmarna hade gått (som gick otroligt snabbt) var det dags att dra sig utåt. Då fick vi alla en varsin goodiebag med oss också, som grädde på moset. Och här snackar vi en kanonfin goodiebag innehållandes prylar från memira.se, dermoshop.se, palina.se, lindt.com, makeupstore.se, iloveburt.se, rohnisch.se, meandi, brilliantsmile.se, envyhair.se, studionele.se och babywall. Dessutom fick en en DVD med Hannahs gravidträning :)
Efter eventet hjälpte Åsa, Ingela och Jessica på rätt väg till Mölndals tågstation där jag skulle ta pendeltåget till Göteborg. Efter allt som händer i Göteborg kan jag ju tala om att jag satt vid konduktören och skakade som ett asplöv - vem vet när det kliver på en mördare?

Kanske inte riktigt så, men nästan iallafall!
Fick dessutom se en söt liten valp på 9 veckor - med blå klor! Söt var den minsann.


Nästan två timmar spenderades ensam på Göteborgs tågstation innan tåget skulle gå. Ensamt, men det gick. Hade ju ingen mobil heller eftersom den stängdes av på vägen ner till Göteborg. Men ja, överlevde gjorde jag iallafall, och hemma var jag kring 00.20 på natten :)

Tack alla underbara för denna kväll.
Nu längtar jag till lördag, då blir det Göteborg igen ?
  • ALLMÄNT
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer