Tjockisdag

Idag är en tjockisdag! Jag känner mig pluffsig, degig och dallrig. Tittar jag mig i spegeln så ser jag hur det väller över och kläderna spänner ut överallt. Men så är det inte – jag vet det. Men jag ser det ändå.
Är väl så det är. Hjärnan spelar en ett spratt. Det är skitjobbigt!

Efter att ha gått ner de här 66 kilona som jag faktiskt gått ner, så borde jag ju egentligen inte känna mig så stor? Eller? Men varför fattar inte huvudet? Varför hänger inte hjärnan med? Vissa dagar, som idag då, så ser jag en enorm Annika i spegeln – och vissa dagar kan jag nästan känna mig fin. Lite ”som alla andra” liksom. Hänger du med? Förstår du att man blir kluven?

Jag ska rensa lite till bland de barnkläder som ska med imorgon, till klädbytardagen. Sen ska jag sova – och hoppas vakna upp till en bättre dag. En dag då jag känner mig någorlunda till mods, då jag känner att jag är fin som jag är liksom. den känslan är mycket bättre än den jag haft idag ?

Dagens stora ”plus” var iallafall de fina, rosa mjukisbyxorna jag fyndade på VIP-shoppingen imorse. Endast 80 pix! Storlek L och underbart sköna! Tack H&M för dessa underbaringar!

Gillar

Kommentarer