Toppvinsten blev min !

Här är den, min Beemoo kombivagn från Jollyroom! Vagnen som jag hade turen att få med mig hem från årets mammabloggkryssning!
Var verkligen en toppenvinst för min del eftersom vi inte har någon kombivagn alls, eller liggvagn. Vi har ju syskon-/tvillingvagnen men den känns inte så aktuell i höst och vinter ;) Och våran nuvarande sittvagn har Noah - så denna Beemoo blir bara bebisens! ?
En snygg och praktisk vagn gör ju att man gärna går ut med den, inte sant? Och det är, med största sannolikhet, vad jag kommer vilja göra direkt jag kommer hem från BB. Känner ju redan nu har det kryper i mig, hur jag vill gå på långa, härliga promenader och en å annan joggingtur!

Bäst med vagnen, enligt mig, är nog de punkteringsfria däcken och att handtaget är vändbart! Kanonbra! Ihopfälld tog den inte särskilt stor plats heller - vilket gjorde att den lätt kunde fraktas med i bilen trots att gubben min glömt att ta ur sittvagnen när han hämtade mig efter kryssningen! :)

Med ett leende på läpparna tackar jag Jollyroom för att de valde att vara med och sponsra tävlingarna på mammabloggkryssningen - de, tillsammans med Mgroup har just sett till att våran vinterbebis 2013 får åka lyxigt i en Beemoo! (Givetvis kommer jag uppdatera er med hur jag tycker att vagnen funkar i vardagen, efter att jag klämt ut huvudpersonen)
  • Events
  • 11 visningar

Gillar

Kommentarer