Trädgårdsgöra och jordgubbar

Eftermiddagen spenderades i trädgården, med lite barnarbete inblandat ;)

Jag satt i sandlådan medans våra stora grabbar slängde ner buskar i stora säckar som ska transporteras till soptippen. Ja, så kan man ju välja att se på saken om man vill ;)

Men nog satt jag i sandlådan, vissa stunder... de stunder jag inte stod med foten på spaden för att gräva upp halva sandlådan... Nu är den brukbar och redo att användas av barnen resten av sommaren (tidigare var den överbeväxt av ogräs och en "buske"). Detta tog nästan 1,5 timme att fixa!!

Under tiden fixade Conny rabatten vid garaget, som växt sig riktigt gräslig. Den ska rensas helt för att sedan stensättas så det ligger stenplattor över hela gången istället. Kanske inte så snyggt enligt en trädgårdsintresserad? Men för oss blir det jättebra, jag kan alltid hänga några krukor på garageväggen om jag vill :)

Kidsen gjorde lite vad de ville, fast de stora grabbarna passade på att tjäna några kronor. Häcken som våran granne "så snällt" klippte förra veckan har ju liksom legat på våran gräsmatta sedan dess. Nu skulle det ner i säckar för att kunna forslas bort, så vi sa att killarna tjänade en hundring på´t - och vips så var allt borta lagom tills vi var färdiga med sandlådan/rabatten. Underbart.

Så nu ska vi ta kväll med jordgubbar! Och glass för den som önskar det till!
  • Renovering
  • 11 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229