Tre huliganungar

Ja, ni ska knappast tro att det är en lugn stund här hemma. Från att de vaknar tills att de går till sängs så är det fullt ös. Och visst - de sover middag. Men det fanns en tid då jag lyckades få dom att sova samtidigt - den tiden är förbi!

Nu tar man sig en powernap när man känner för det liksom, som Jonathan - idag tog han sin lur under rumsbordet i vardagsrummet alltså. Praktiskt kanske, då vaknar han mitt i rushen sen och kan fortsätta där han slutade utan att behöva fundera på vad det var han gjorde. Mattan är ju mjuk och skön så visst kan det vara okej att somna där nån gång ibland - idag tog han åtminstone middagsluren tidigare än igår (så det finns en liten förhoppning om en normal nattning ikväll, vilket vore underbart!)

Rasmus är överallt och ingenstans. Hela tiden. Ena stunden dansar han på bordet för att i nästa stund ha gömt sig i tältet eller garderoben - och efter två sekunder sitter han i soffan på soffan. Nej du ska inte inbilla dig att han sitter i soffan som man brukar göra - han sitter minsann på ryggstödet. Och som den nonchalanta mamma jag är så struntar jag givetvis i det och låter honom sitta där han vill - om det så är på ryggstödet i soffan eller inuti garderoberna.
Och Noah då? Är han likadan? Ja, jag skulle nog vilja påstå det!

Han lär sig av sina storebröder och vet precis hur man retar gallfeber på morsan! När jag stod med kameran var det dock lindrigt... han lekte med dammsugaren - och när jag vände mig om och tittade på honom började han asgarva. Som vanligt - han skrattar morsan rakt upp i ansiktet så fort hon ser att han gör bus. Bra va? 10 månader gammal och har satt morsan på plats - det är inte illa det ;)
  • Jonathan
  • 7 visningar

Gillar

Kommentarer