Trött, illamående och gravid

Min trötthet ger inte med sig, och snart vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till. Problemet är ju att jag inte kan sova om nätterna heller. Det spelar ingen roll om jag lägger mig kl 20 eller 01, jag somnar ändå inte förrän tidigast 02-03 nån gång. De veckor Conny jobbar dagtid ska jag dessutom upp och hoppa klockan 07 för att skicka de stora till skolan. Yeah! Precis vad man önskar där och då - med tanke på att de små sover till 9-10tiden om de får sova ostört...!?

Illamåendet har börjat bli lite bättre, men är långt ifrån helt bra. Detta kan bero på någon brist, eftersom jag sen tidigare har både anemi (järnbrist) samt brist på b12 och folsyra. Men jag är långt ifrån säker på att det kommer därifrån...

Att det skulle komma från min hypotyroes är inte så troligt heller, därifrån kommer nog däremot mycket annat av mina dagliga bekymmer. Symptomen är bland annat trötthet, minnesproblem, minskad ämnesomsättning, förstoppning, ökat sömnbehov och trögtänkthet. You name it! Okej, särskilt trögtänkt är jag väl inte, men annars så stämde ju allt till 100%. Enligt min misstanke så ligger jag inte på rätt dos av Levaxin, men det återstår att se. Jag glömde ju att ringa vårdcentralen igår så några provsvar fick jag inte...

I vilket fall som helst så har jag gång på gång (senast var igår) fått frågan om jag är gravid. Jag? Gravid?
Nja... inte direkt va? ;) Jag menar... jag genomgick en gastric bypass för två månader sen ganska exakt. 14 november. Om jag skulle vara gravid nu skulle det innebära att vi prickade in det 1,5 månad efter operation.

Jag har gått ner 25 kilo sen operationen men har typ 50kilo kvar innan jag är helt klar. Jag känner inte att det är läge att bli gravid just nu, utan väntar gärna några månader till. Nu har jag fått veta att jag utan problem kan bli gravid ca sex månader efter operation, utan att det är någon fara för varken mig eller bebisen (finns även de som blivit gravida tidigare, och läste om en kvinna som var ovetande gravid under operationen men gick sin graviditet ut ändå!). Så en graviditet till hösten är defintivt tänkbart.

Men som sagt - jag är inte gravid just nu.
(Dessutom fick jag en brorson igår, så jag har en bebis och gosa med mellan varven, så bebissuget kan jag nog sitta på ett tag till)
  • ALLMÄNT
  • 10 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229