Två dagar som bara försvann !

Dessa två dagar har verkligen gått i ett. Helt otroligt. Jag sitter här och kommer på mig själv med att tänka typ "Vad hände?"

Om vi börjar igår... jag hoppade upp ur sängen, gjorde mig iordning och fick ner Noah i vagnen. Sen traskade vi en promenad på 6,4 km. Det ni - helt otroligt att jag pallar det egentligen. Höggravid och med foglossning - men envis som en gammal åsna är jag nu. Jag ska ut, jag ska röra på mig för att må bra i huvudet. Och det funkar! Jag sover aningen bättre (när jag väl sover) och jag kommer lättare upp på morgonen.
Sen bakade jag några timmar innan det ramlade in sju barn och en mamma genom dörren ;) Det var Anna som kom med sju av sina barn. Lek och fika stod på agendan och barnen var ju nöjda å glada kan tilläggas. Det dukades det fram kakor och bullar på bordet. Eftersom de hade med en pollykaka också så blev det sju olka sorters kakor/bullar (kanelbullar, rimbobullar, stockholmskakor, kolakakor, cheesecakemuffins och snickerskakor). Vilken kakfest!

Jag och barnen for in till stan efter fikabesöket och fixade med fredagsmys. Vi har ju sagt att barnen istället för lördagsgodis och massa gotte på helgen (något fixar vi ändå, men det behöver inte bli groteska mängder) får köpa en ny film att se på. Igår var valet redan givet, Rasmus har tjatat om filmen "Epic" ett bra tag nu - och äntligen blev det att vi köpte den. Hans lycka var total (och de andra barnen älskar filmen!). Så det vart en lyckad kväll framför tv:n. Det blev "tidigt" i säng och jag sov för en gångs skull hela natten, vaknade vid halv åtta och slängde mig i duschen...dags att träffa Anna igen! ;) Idag var det Jönköping och Norrahammar som stod på schemat. En inspirationsdag för Living and Room. Det var både konsulenter och "icke-konsulenter" där. Jag tillhör den senare skaran och Anna är ju konsulent själv. Vi minglade lite och fick se alla prylar ur katalogen. Fick dessutom lyssna till otroligt duktiga "Anna Inreder" som kommit för att berätta om färger, inredning och annat smått & gott - hur man liksom plockar fram en personlighet i inredningen. Otroligt givande - och nu vet jag precis hur jag vill ha vårt sovrum. Det kommer bli kanonbra! Conny är väl inte riktigt lika förtjust i färgvalet, men han ska se att det kommer bli kanon ?

Stort tack min fina vän Anna för två kanondagar - det kan iochförsig inte bli annat än bra när man hamnar i gott sällskap ;)
Lite av dagens inspiration! (på dessa bilder finns saker som jag både vill ha, ska ha, och som redan är beställt! - ja, en sak är på väg, och flera saker står på både inköpslista och önskelista!)

Gillar

Kommentarer