Underbara barn och fribiljetter!

Imorgon startar jag dagen redan runt 4.30-tiden.
Hur jag ska vakna då blir intressant, men upp ska jag minsann. En timme senare är Anna här och tillsammans åker vi till Stockholm och Älvsjö för en dag på UnderBARA BARN! Något jag sett fram emot sen förra årets mässa och som blir extra skoj nu med tanke på att de firar 10årsjubileum iår! ?

Vi kommer vara uppe en stund innan 8.30 då vi är inbjudna till bloggfrukosten. Wonderful! Då får jag chansen att återse mina små pärlor igen - för det är riktigt svårt att se någon inne på mässan med tanke på folkmassan :)

Det finns hur många utställare som helst på plats iår, och jag har helt klart några favoriter som jag måste besöka; MAM, Babybjörn, Blingo, Familjesmycken, Geggamoja, Nova Star, Graco, Axkid, jollyroom, Loppi, Stokke och många fler. Så imorgon hör ni inte jättemycket av mig, men ska försöka slänga in något inlägg från mobilen (givetvis norpar jag med mig Connys mobil imorgon!) Räknar med att vara hemma ca kl 16.30-17 imorgon! Är det någon som är sugen på att åka på mässan från Skövdetrakterna? Vi har tre platser kvar i bilen och jag har dessutom två fribiljetter till övers! I första hand ger jag gärna dessa till någon som åker med i bilen så bensinkostnaden sänks :)

Gillar

Kommentarer