Underbara lördagskväll!

Huvva... en stund att andas ut på - och vad gör jag? Jo, sätter mig här! :) Äntligen kväll, lördagskväll! Jonathan och Noah somnade sent, de andra sover inte än. Och klockan är 23.30. Skandal! Nejdå, de ska snart lägga sig de också, men jag låter dom hållas såhär en lördag. Med gott samvete dessutom ;) För tillfället sitter de stora och spelar på sina datorer...

Vart en relativt fullspäckad ändå denna helgen kan jag säga. Igår for vi ut till Anna och Christian. Där vart det givetvis fullt hus med deras åtta och våra fem. 13 barn i samma hus - men ja, man kunde faktiskt prata ändå, tro det eller ej ;) Eftersom jag själv vart så smart att jag glömt mitt pulver hemma (nej, inga konstigheter - jag snackar nutrilett här!) så var de gulliga att erbjuda mig ett annat pulver att slurpa på medans alla andra käkade potatisgratäng och fläskfilé (fy fasen vad gott det såg ut...!). Men det där pulvret var riktigt, riktigt gott kan jag säga - det smakade verkligen choklad till skillnad från mina nutrilett och naturdiet! Tack för det! :)

Vart en sen kväll, och en tidig morgon idag... for iväg till Karlsborg för att tömma loppisen på grejjer. Vill inte ha massa lådor och prylar ståendes där när jag är nyopererad sen, då lär jag ju inte orka fara dit med nya saker om man säger så. Så nu tömdes det - en del kommer säljas via nätet och annat får vänta på nästa bakluckeloppis! Hälsade på mina föräldrar en sväng också. Lite kaffe så piggnade man till lite kan jag säga. Ännu mer glädjande var att mina syskon med respektive ställer upp som barnvakt då jag och min äkta hälft ska ut på vårt första gemensamma julbord! Underbart!! ?

För övrigt så börjar jag nog känna av lite nervositet nu. Men då menar jag lite...! Operation på onsdag... ofattbart. Tiden har fått väldigt fort! Är det någon i Stockholm som känner för att öppna sin dörr och erbjuda mig en sovplats mellan tisdag-onsdag så är det mer än välkommet! Behöver nämligen sova där då... och i ärlighetens namn så vet jag inte om mitt huvud kommer palla att vara ensam på ett hotellrum den natten!

På tal om nåt helt annat, det finns bannemig folk som är mycket längre än mig - impornerade! 202 cm - shit, där ligger jag i lä! :)

Glöm inte mina tävlingar nu heller hörrni, ni kan ju vinna både bilstol, åkpåse och presentkort!!
  • Jonathan
  • 10 visningar

Gillar

Kommentarer