Underbara vår!

Efter ett tidigt stadsbesök så fick vi besök av kaffebesök här hemma, alltid lika uppskattat! Ungarna lekte medans morsorna snackade en aning, pappan i huset tog sig en tupplur istället ;)

Under eftermiddagen tog sig familjen på promenad, något som börjat bli lite av en god och härlig rutin här, Underbart. Idag visade appen 7 plusgrader och känslan av vårsolen i ansiktet var härligare än någonsin. Det känns som om vintern och kylen varit extra långvarig i år... Nu behöver vi verkligen vår!

Idag stannade vi lite extra vid stensättningen utanför Tidan (häromdagen kunde vi inte stanna där med barnen då det var både arkeolog och geofysiker på plats med markradar och magnetometer) så barnen fick leka av sig. Att leka bland dessa stora stenar är roligare än man kan tro - och sålänge jag inte vet vad som döljer sig under kullen och stenarna så är jag så kallat "lyckligt ovetande" ;)

Det märks verkligen på kidsen att våren är på väg, de älskar solen. De sliter frivilligt av sig mössorna för att låta vårvinden vina genom håret, sen springer de runt som de små pärlor de faktiskt är. Underbara små glin! ?

Inte nog med att det blev en massa lek och stoj under hela promenaden - vi hälsade även på hästarna i hagen, eller ja, ena hästen iallafall. Den ljusare av de två var väl inte så jättesocial idag. Men barnen nöjde sig gott och väl med en häst :)
Eftersom jag själv är otroligt förtjust i hästar så tycker jag att det är jättekul att barnen uppskattar dessa så mycket. Själv har jag varken tid eller kunskap att ta hand om en häst - men att hälsa på dom så fort man får chansen gör man ju såklart!

Gillar

Kommentarer