Utflykt, dumping och bortspolad telefon!

Idag stod ett besök hos Anna på schemat, lite av en snabbvisit skulle jag vilja påstå. Blir inte mer än så när det är Connys eftermiddagsvecka. Tyvärr. Men några ord fick vi växla med Falköpings Tidning som nu kommer skriva ett par rader om Falköpings Event. Kul! :)

För den som önskar att gå så finns det ett fåtal platser kvar, bokningen kommer stänga ner helt så fort platserna har gått åt. Dessutom är det ju faktiskt bara 10 dagar kvar tills det går av stapeln, så är nog läge att planera nu om du ska komma! ;) Du lär ju inte ångra dig iallafall - 400 spänn för en dagsbiljett (eller 1000 för en övernattning), och med dig hem har du prylar för mer än det tredubbla - plus tävlingsvinster!

Nog om reklam nu (även om det må vara för en bra sak!). Vi åt tacos till middag idag, fredagsmys på en onsdag. Men det funkade lika bra det kan jag säga. För barnen iallafall. Själv åkte jag på dumping - igen. Börjar bli ganska less på det, men har fått en del tips från andra som är opererade genom både internet och Connys kollegor. Får försöka rätta mig efter deras tips så kanske det går vägen - det hoppas jag iallafall. Har ju inte gått en enda dag utan att jag dumpat... Psyket har spelat mig ett spratt ikväll. Totalt. Har känt mig vilsen i mig själv och funderat fram och tillbaka. Men är otroligt glad att jag har den man jag har vid min sida. Att han finns där och stöttar upp, att han förstår mig utan och innan. Han förstår nog inte själv hur mycket det betyder. Min telefon är spårlöst borta just nu (igen) - och Linus telefon startar inte. Shysst. Hade velat prata med någon, förslagsvis min mamma, men kan inte ringa någonstans. Måttligt irriterande.
  • Noah
  • 16 visningar

Gillar

Kommentarer