Vad är det för jävla stil ??

Bild lånad från http://blogg.bloggportalen.se/

Idag är jag sur, arg, besviken och riktigt jävla förbannad.

Och nej, det är väldigt väldigt sällan jag svär, allra helst i text. Men idag gör jag det. För jag är arg... jag vet inte hur jag ska förklara i text riktigt.

Som många av er vet så var jag med och tävlade om en plats på bloggbussen 2012. Men efter ett tag så "ändrades" (eller klargjordes, beroende på hur man vill se på det) reglerna. De stramade åt det lite, och vi med två barn fick enbart tävla med ett barn - då valde jag att backa.
De med barn under 6 år fick backa helt enkelt, då många ansåg det vara fusk. Jag tillhör väl faktiskt den kategorin, jag anser att om de satt regler om att barnen ska vara sex år, då ska det vara så också, utan undantag.

Jag vet många som backade frivilligt, för att nämna några; Carolina, Sanna, Elin och Malin. När det bekräftades att barnen var tvungna att vara födda mellan 2000-2006 så backade de ur, men en annan bloggerska kämpade sig kvar. När tävlingen avslutades så befann hon sig bland de sex översta vilket innebär att hon klart skulle få åka med på resan - om hon uppfyllt tävlingskriterierna!

Idag, när hon ändå presenterades som en av vinnarna av resan (eller finalist som det egentligen är, då vinnaren utses efter resan) så reagerade jag. Inte för att jag själv inte fick åka, det var ju klart sen länge. Utan för att hennes barn inte uppfyller kraven för att få åka. Regler ska väl följas? Jag och ett antal andra reagerade starkt och det har diskuterats en del på både facebook bloggportalen idag, på deras egen blogg där vinnarna presenteras alltså. Alla tycker att detta är så otroligt fel, alla utan vinnaren själv och hennes sambo förstås. Men jag tror att de själva hade reagerat likadant om de varit med om detta.

Pajkastning hit och dit, visst - men detta handlar nog mer om att rätt ska vara rätt! Malin är en annan mamma som också reagerat, med all rätt. Hon skrev ett kort inlägg om det som hänt, och vad händer - jo, det får HON skit för. Smutskastning, ja absolut! Utan rätt!

Ja, denna människa må hata mig efter det här. Men å andra sidan vet jag inte vad jag hade kunnat göra annorlunda heller, för en åsikt har vi alla - även om alla inte vågar stå för den ;)


Så kom igen nu, bloggbussen, gör om och gör rätt!

Kan tillägga att jag pratat med Skatteverket och kontrollerat personnummer på barnet i fråga, och hon ÄR 07:a! Hon är född den 8 juni 2007 vilket innebär att hon precis hinner fylla FEM ÅR innan resans avgång!
  • ALLMÄNT
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer