Vad jag önskar...

Nu är julen över, och hela 2013 också för den delen. Ett år som inneburit mycket - även en och annan känslostorm. Kommer publicera en årsresumé inom kort, så ni delges en del återblickar ;)

På måndag är det dags att fylla år igen. 30. Jag fasar över dagen. Jag tycker inte alls om det här. Inte för att jag är rädd att bli äldre, nej den känslan har jag liksom blivit kompis med nu. Mina känslodippar har andra grunder, och tids nog kanske jag är mogen nog att berätta. Måste väl bara komma till sans först.

Men nog finns det en del som man önskar, som inte tomten kom med i julas. Först och främst önskar jag en lugn och harmonisk födelsedag. Jag skulle gärna se en middag eller bio tillsammans med maken - men den biten får förmodligen vänta tills vi blivit gamla ;) Men det är klart - det finns materiella ting man önskar också. Inte sant?


Muggar, 6st, till Ib Laursen´s Mynteserie. Önskas främst i färgen "English Rose".
Finns bland annat hos My White Countryhouse och på Cervera.
Önskar även skålset och vispskål i samma serie och samma nyans.


Ugnsform från Gerbera. Mellan och stor är vad som önskas, i färgerna rosa och lila. Dessa finns t.ex. på Milq.se och på Cervera.


Jag är ju väldigt förtjust i Cult Design, som en del förstått sedan tidigare. Finns mycket jag önskar från just Cult Design, t.ex. en Caddie, nappburk och Change3

Kläder är ju något jag givetvis behöver en hel del av. Det är tufft att stå med behovet att förnya en hel garderob för femte gången på ett år kan jag lova ;) Sen är det klart att det är svårt att veta vad jag vill ha för kläder - men mina närmaste vet ju typ vad jag använder och inte använder. Om inte annat så är ju presentkort en bra lösning ;) Bilderna ovan är lånade från Nelly.com som för övrigt har rea just nu.

Jag ser 2014 som möjligheternas år. Jag tänker inte avlägga några knepiga nyårslöften som jag ändå inte håller, men ett mål med det här året är att hitta en väg till vardaglig träning. Ett hållbar livsstil, och därmed önskar jag gärna ett gymkort på t.ex. Energi Hälsostudio - som faktiskt finns här i Tidan! :)
  • ALLMÄNT
  • 122 visningar

Gillar

Kommentarer