Vaknade av forsande vatten...

Jajamen, när jag klev upp imorse hade vi ett vattenfall rakt ner i källaren. Och nej, jag överdriver inte. Tråkigt nog visste jag inte vart jag hade Connys mobil - så något foto blev det inte. Sen vet jag inte vad kommunkillen hade sagt om jag fotograferat hans missöde ;)

Skulle få vattenmätaren utbytt idag, så han ringde på dörren vid 8.30 ca. Jag låg fortfarande i sängen men Conny tog det - och killen började skruva rätt snabbt. Beräknad tidsåtgång var ca 20 minuter. Han har precis åkt härifrån nu, han var alltså här i 2,5 timme!

I helgen, då vi egentligen inte har tid med en massa krångel, ska vi roa oss med att riva tapeter och elda i källaren. Varför? Jo, för att det läckte rätt mycket vatten, det forsade ner i källaren och nu dras kommunansvarig och försäkringsbolag in i härvan.

Den stackars killen som var här åkte härifrån i genomblöta kläder och med en kollega som sällskap. Kollegan var här för att kolla läget och stämma av lite efter missödet som blev. De fotograferade även nere i källaren av vad jag fattade.
Så nu blir det först och främst att de ska komma hit och byta någon ventil, sen får vi se. Förmodligen blir det lite av en byggarbetsplats här hemma. Ja, alltså det var ju inte en eller två liter vatten precis, det var ganska mycket vatten, vilket ni nog förstår när jag beskriver det som ett vattenfall!? I eftermiddag blir det helt enkelt att ta hand om efterarbetet. Golv som ska torkas, tvätt som ska tvättas (ja, det användes väl 10-20 badlakan här till vattnet), sen får vi se hur det går med resten.

Kanske inte en drömlik morgon precis, men jag vaknade ju iallafall ;)

Gillar

Kommentarer