Värkande benhinnor, kycklingsallad och cheddarostbågar

Idag var det segt som kola i huvudet kan jag lova. Conny tyckte minsann att vi skulle gå upp kl 7 allihop, detta för att vi skulle till stan och handla under förmiddagen. Eftersom jag envisades med att ta min promenad innan dess så vart det ju att jag fick hoppa i skorna vid 8.30 typ... fast jag kom inte iväg förrän vid 9 ändå ;)


Det vart iallafall 4,5 km avklarat och jag var nöjd. Värkande benhinnor, kramp under foten som suttit i sen jag kom hem vid 10 och ett sjuhelsikes skavsår på hälen - men vad är väl en bal på slottet? Ska man vara fin får man lida pin sägs det ju ;) Imorgon blir det väl en Annika som ger sig ut på promenad med darrande underläpp och skakiga ben, men ut ska jag iallafall. Så jag hoppas att benhinnorna inte gör lika ont imorgon!

Vi for till stan som planerat iallafall. Handlat blev det, åtminstone en del, även om vi inte hann med allt som var tänkt. Meningen var dessutom att vi skulle luncha på en thairestaurang i stan men det blev inte riktigt så. Där vill man inte stressa liksom, så det blev Max drive-in på vägen hem istället.
Jag valde en "Chicken-sallad" för första gången - och den kan jag verkligen rekommendera. Känns ju knepigt att rekommendera mat på ett snabbmatsställe, men fy tusan gubbar vad god den var! Grillad kyckling, bulgur, sallad och ceasardressing! För mig räckte ju salladen även till middagen, till två gånger alltså, smidigt! (brödkrutongerna slänger vi dock eftersom jag försöker undvika gluten så gott det går nu - tills provsvaren kommit).
Resten av dagen blir lugn här hemma. Linus for hem till Simon för att käka thaimat med dom, och sen sova över där... så det är jag och smågrabbarna. Blir fredagsmys a´la hemgjorda kebaber här, åsså film med Estrellas nyheter sen ;) Jonathan ser med spänning fram emot cheddarostbågar!
Vill du också testa Estrellas nyheter så kan du tävla HÄR

Gillar

Kommentarer