Vårkollektion hos Nyblom & Kollen

Nu har Nyblom & Kollén lanserat sin härliga vårkollektion, och jag måste säga att jag blivit tokkär! Jag har länge tyckt att Nyblom & Kollén lyckats bra med sina produkter, och årets vårkollektion är inget undantag!
Färgfrossa är en härlig kollektion i ljusa pastellfärger som passar en varje hem och jag har själv flera favoriter här, vad sägs om de härliga förklädena som verkligen ger vårkänslor? Eller löpare och kuddfodral i ränder av härliga färger? Jag hade gärna haft det rosa förkläder t.ex, eller varför inte härliga kuddfodral som andas vår!Ateljé är en kollektion av lite mer stilren design, där jag gärna sett vaxduken "Frasse" hemma hos oss. Färgerna håller mer neutrala toner i Ateljékollektionen då de går i sand, grått, grafit och duvblått - detta då på ett sätt som gör att det inte alls blir tråkigt - snarare stilrent och snyggt!

Här nedan lägger jag även in en bild på de underbara förklädena ur kollektionen "Färgfrossa" där jag vart förtjust i det rosa. Jag har alltid vart lite extra förtjust i just rosa - och detta förkläde föll jag för!

Gillar

Kommentarer