Vecka 36

Ja jisses vad tiden springer iväg, igår knallade jag in i vecka 36. Bönan växer (känns aningen fel att kalla bebis för "böna" nu kanske, men det har ju vart arbetsnamnet hela vägen så)... och snart är det väl dags att titta ut? Jag blir inte ledsen om vattnet går och vi får åka in lite halvakut sådär för att föda bebis, jag lovar! ;)

Känns som om vi börjar komma iordning här hemma också, nu när tvättberget är utplånat och man börjat rensa bland prylar och pinaler så börjar man liksom känna att det är kul. Kul att hålla ordning, kul att planera och köpa ny inredning. Kul att liksom tänka framåt. Nu saknas ju bara en dubbelsäng och en säng till bebis. Ja, för jag är i vecka 36 och säng till bebis har vi inte införskaffat ännu ^^
Funderar på en vagga denna gång, har sett en jättefin vit vagga som vi är sugna på, men man velar ju alltid fram och tillbaka ett tag innan man slår till, inte sant?

Imorgon är det dags för barnmorskan igen, spännande enligt mig. Nytt hb ska tas och hjärtljuden ska lyssnas på igen. Sist låg på mitt Hb på 100 så nu hoppas vi på 105 kanske, eller är det att hoppas för mycket? Äsch, hoppas gör jag iallafall :) Känns kanonbra nu när jag får det intravenöst och slipper ta varken tabletter eller droppar peroralt. Sen blir det väl lite finlir när det gäller förlossningssnack, men jag föredrar att ta det som det kommer. Det här med förlossningsbrev och planering inför förlossning är inte riktigt min grej. Det blir som det blir liksom ;)

Skrev du förlossningsbrev?

Gillar

Kommentarer