Vi for till skogs... och fann guldet

Idag for vi till skogs med både barnen och vovven. Mina föräldrar åkte också med, bättre guldjägare än dom finns bannemig inte. Sen tillbringade vi ca fem timmar till skogs. Fem timmar som gick väldigt, väldigt fort kan jag tillägga. Jag fattade inte alls vart tiden tog vägen. Rasmus älskade att lalla runt i skogen med sin korg som han skulle fylla med svamp. Han for över stock och sten tills han var så trött att benen knappt bar honom längre... men ändå gick han. Jonathan var het på gröten han med, som synes nedan.

En annan som gillade skogen var Qiwi... hon älskar skogen. Det bästa med henne är nog att hon lyssnar så bra, att ha henne lös i skogen är inga problem.. tio meter framför eller fem meter bakom. Underbart. Men svamp letar hon inte än.. däremot blåbär. isses - hunden älskar blåbär.
Hon plockade till och med sina egna blåbär vissa stunder. Men till slut, innan vi åkte hem - så la hon sig bland riset och tittade på Conny. Han skulle minsann plocka hennes blåbär. Och glad blev hon när hon fick dom... men han var inte ensam om att ge henne blåbär - det gjorde vi nog allihop ?

En underbar dag helt enkelt, och på tisdag åker vi nog ut igen...

Gillar

Kommentarer