Vikten av ett riktigt besök

Imorgon får jag troligen besök, och ja... det låter säkert jättefånigt, men jag är lyrisk!

Det är fredag imorgon, vilket innebär att hela veckan gått. Maken jobbar eftermiddagar och därmed blir jag hemma själv med barnen utan bil. Vi kommer alltså ingenstans om vi inte tar bussen - och det gör jag inte i första taget kan jag säga. De här veckorna är lite extra tradiga faktiskt, men samtidigt är jag så fruktansvärt less på att be och truga folk för att de ska komma hit för en fika eller så.
Ja jag längtar verkligen efter att vi kan köpa ännu en bil, alternativt fixa så att volvon blir körduglig. Detta vore så underlättande, för då har jag alltid tillgång till en bil - och inte bara de veckor Conny jobbar dagtid (då han samåker med svärmor),

Men imorgon behöver jag inte alls vara ensam. Nej, för imorgon kommer det en liten kille och hans mamma på besök, om pappan kommer eller inte har jag inte koll på nu, men det återstår att se - tror förvisso att han jobbar.
Vad som är extra kul med det här är att jag inte ens träffat denna person tidigare. För vet ni? Hon läser min blogg sen en tid tillbaka.

Vi har tydligen hur mycket som helst gemensamt och dessutom bor vi inte alls särskilt långt ifrån varandra. Jag är helt säker på att det inte kommer vara tyst särskilt många minuter imorgon! Med största sannolikhet kommer ju barnen hitta varandra ganska snabbt, och även vi morsor som har ett och annat att prata om :)


All ära åt internet, men det är nog så viktigt att få den sociala biten även "irl". Att få ses över en kopp kaffe och tjata, att vi äta en bit mat tillsammans, att få ta en bio med en vän eller vad som helst. En promenad, en pratstund, en shoppingtur på stan. Det gör så mycket!
  • ALLMÄNT
  • 6 visningar

Gillar

Kommentarer