Vinn biljetter till Krakel & Spektakel

Den 26-27 april smäller det, då går Krakel & Spektakel – mässan för hela familjen av stapeln i Halmstad Arena. Som den mässgalning jag är så kommer jag givetvis vara där. Kommer du också? Då hoppas jag att du kommer fram och säger hej ?

Nu har jag fått möjlighet att tävla ut biljetter, så du kan alltså vinna ditt inträde till mässan! Två vinnare kommer att utses, som då får gratis inträde!

Jag kan knappt vänta på att dessa dagar ska komma, och visst finns det vissa höjdpunkter som jag ser fram emot lite extra! Fnulan har ju gått och blivit barnboksförfattare serni – och på Krakel blir det premiär för boken Militta!
Sen blir det standupkomik med Therese McDonald. Vi fick bannemig träningsvärk i skrattmusklerna efter att man lyssnat på denna underbara människa, så jag längtar verkligen!
Det vankas även skattjakt med Pax, underhållning av Pettson & Findus samt Zillah & Totte. Föreläsningen med Erik Ståhl ska också bli himla intressant då han ska försöka lära oss att kunna hantera våra dåliga dagar – och se till att man vågar ha dåliga dagar överhuvudtaget. För tro det eller ej – de är lika viktiga som de bra dagarna

>

Öppettider: 10-17 både lördag och söndag
Entre: 90 kr (barn under 15 år gratis i vuxet sällskap)

TÄVLINGSREGLER:
- Motivera varför du vill gå på mässan!

Du får gärna dela tävlingen på facebook genom knappen nedan, men det är inget krav för att delta!

Tävlingen avslutas söndagen den 13 April klockan 12.00!

Gillar

Kommentarer