Vinn en middag för två

LUCKA 17

En vecka till julafton, och därmed dags för lucka nr 17!
Dagens vinst: "Middag i din smak", en middag för två från Myday.se, vinstvärde 690kr

Hos Myday.se hittar du en rad olika upplevelser, perfekta att ge bort i present eller julklapp! Middagar, familjeaktiviteter, hotellvistelser - ja det finns något för alla!
Idag har du chansen att vinna en upplelvelse i form av "Middag i din smak", till ett värde av 690kr. Du får en box hemskickad, innehållande ett värdebevis, tillsammans med en bok. I boken ser du presentationer på de restauranger du kan välja mellan, med text och bild. Restauranger är denna upplelvelse gäller finns utplacerade över landet, se hemsidan för mer info om vilka restauranger som är aktuella.

Vill du beställa en julklapp redan nu, så föreslår jag att du klickar hem detta innan den 19 dec. Ange koden "VINTER" så får du 50kr rabatt på ditt köp - dessutom är det fri frakt nu!

Tävlingsregler: ? Lämna en kommentar och berätta vem du vill bjuda på middag, och gärna varför. Extra vinstchans/plus i kanten:
?
Länka till tävlingen från egen blogg eller facebooksida. Använd gärna bilden ovan tillsammans med texten "Jag tävlar i julkalendern hos Drömmen om 11 barn. Den 17 december består vinsten av en "Middag i din smak" från Myday.se"
? Gilla Drömmen om 11 barn - och en smått kaotisk vardag på facebook (<-->Tävlingen avslutas om 24 timmar (07.00 imorgon bitti) och vinnaren presenteras i detta inlägg. Vinnaren meddelas även per mail.

Gillar

Kommentarer