Vinn weekend och/eller en årsförbrukning Nutella

Nu har du chansen att ro hem en weekend värd 20.000kr!
Boendet är i en svensk stad (se alternativen i bilden ovan) och gäller för 8 personer; 4 vuxna och 4 barn. Du tävlar enkelt genom att motivera vart du vill åka!


Vinnaren av weekendboendet väljs ut av Nutella och presenteras på deras hemsida. Det är inte 110% säkert att någon av mina läsare vinner då det är en samlad tävling, men jag håller tummarna för det!

Andrapriset är en årsförbrukning (15 burkar) Nutella och denna vinnare väljer jag ut bland mina tävlingsdeltagare. Jag vill fortfarande att ni motiverar varför ni vill vinna förstapriset (och vart ni vill åka), och därigenom väljer jag ut en vinnare. Enkelt!
? Kommentera - Motivera - Håll tummarna ?

Avslutas 23 februari!Tävlingen arrangeras av Ferrero Scandinavia AB, vars anställda inte får lov att deltaga. Tävlingen avslutas senast och en vinnare utses den 24 februari. Ett weekendboende för två familjer (4 vuxna och 4 barn, värde upp till 20.000 kr) tävlas ut. Weekendboendet ges ut i form av ett presentkort från Sembo. Deltagaren med bäst motivering vinner. Vinnaren utses av en jury från Ferrero Scandinavia AB och beslutet kan inte överklagas. Priset kan inte omvandlas till kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren kommer att presenteras på www.ferrero.se. Kontaktuppgifter kommer endast att användas i syfte att kunna meddela tävlande om eventuell vinst.

Gillar

Kommentarer