Vinnare av valfritt nallebud!

Vinnaren av ett valfritt Nallebud är utsedd!

Carro Barro (utan blogg) får skicka ett kostnadsfritt nallebud!
"För att skicka tillen bekant vars blogg jag följer. Hennes son ligger just nu på sjukhus i lund efter att genomgått en operation som ger honom ett enkammar hjärta, jag har följt och stöttat denna tjej sen hon fick veta, detta är barnets 3 operation och han är 2 år. Det gör ont i mig, men jag ser hur stark han är.
Detta barn är en kämpa, precis som mamma och pappa, att få veta att den älsta personen som har detta hjärtfel är 30 år var inte vad hon ville höra i augusti 2010. Men idag är leo en underbar glad kille, som genomgått 3 stora hjärt operationer. Denna familjs styrka, kämparglöd och kärlek vill jag lysa upp, genom att skicka honom denna nalle ner till lund, där han är inlagd hela julen nu.
Att få ge dem något litet som visar att vi finns där. För jag är inte bara en förbi passerande, utan vi har under åren fått en fin relation, och sist fick jag träffa leo på sjukhuset så söt o tapper. <3 han="" är="" värd="" denna="" lilla="" nalle="" till="" jul,="" eftersom="" han="" kommer="" missa="" allt="" vad="" jul="">
"

Hoppas att lille Leo blir glad för sin nalle ?

Gillar

Kommentarer