VIP-shopping

Idag var vi inbjudna till VIP-shopping på H&M i Skövde. Kul! Det händer något här i stan, hur ofta händer det liksom? Typ Aldrig!! Men nu så – åtminstone ett H&M-event!

Frukost och shopping med rabatt. Inte illa pinkat, tänkte Annika och for upp med tuppen imorse!
>

Ungarna pälsades på och vi for in till stan direkt Linus gått till skolan. Det hittades en del. Känns ju sjukt att jag, för egen del, kan röja runt på H&M och hitta kläder till mig själv. När jag var som störst så kunde jag inte ens titta på deras större avdelning. Nu knallar jag runt på vanliga damavdelningen – och idag gick jag ut med ett par rosa mysbyxor. Assköna!
Rasmus är den av våra grabbar som är mest klädintresserad. Han älskar kläder och skulle nog kunna gå i klädbutiker från morgon till kväll! Idag fick han titta runt själv och det slutade med att han hittade en munkjacka och en väst som han ville ha. Snyggt var det också – varpå jag och maken snart konstaterade att han troligtvis blir lite av en ”märkesdiva” som äldre, haha. Han lär ju inte nöja sig med vilka kläder som helst sen kan jag tro…

De bjöd på frukost också, så Jonathan fick den största smörgåsen de hade att erbjuda. Och nöjd var han! Jag och maken tog en varsin kopp kaffe. Något kaffe från Etiopien var det – gott som tusan. Tydligen fruktiga och nötiga toner tror jag hon sa. Godare än vanligt kaffe uppenbarligen, eftersom jag fick i mig det utan mjölk!

Efter morgonshoppingen tog vi en sväng på torget innan vi varvade runt inne på BR Leksaker. Där skulle Rasmus titta ut något att spara till. 4 år och sparar pengar. Det är inte illa – i mina ögon sett. Han har nu sett ut en drake på 150kr. Den ville han gärna ha. Så nu skulle han spara pengar sa han – vi får väl se hur det går

>

Ny munkjacka, ny väst – och övar för fullt på hur man flirtar med brudarna ;)

Gillar

Kommentarer