VIP-utskick: Tampons for free

I dagarna fick jag hem ett paket från R.E.D.D. Free. Ett väldigt omtyckt paket om jag får säga det själv!

Inte nog med att det var tamponger som alltid är bra att ha när man är kvinna, men detta paket innehöll ju så mycket mer. För en "sån som jag", som gillar att baka, så var detta rena rama julafton!

Denna gång var det Miss Cupcake 2013 som var med och sponsrade kampanjen! Norstedts skickade även med sin fina kokbok "Liten Kaka", en fin bok innehållande massa smarriga recept där jag ska testa ett flertal inom kort. Sen skickade Lindt med två stycken 70% bakchoklad som passar i både matlagning och bakning. Wonderful!
Dr Oetker bidrog med både tårtmousse, hjärtströssel och små söta figurer till de cupcakes som ska skapas här hemma :)

Vill du också köpa boken "Liten Kaka" av Emelie Holm? Den finns hos bokus.com för ynka 150kr, så passa på nu isåfall! Du blir garanterat inspirerad till max!


Givetvis kommer jag delta i tävlingen på www.misscupcake.se där man har chans att kamma hem shopping för upp till 25000kr! Du missar väl inte det?Vill du också få hem gratis tamponger från R.E.D.D Free? Du förbinder dig inte till någonting, men fortsatta utskick med gratis tamponger får du bara om du besvarar månadens frågor. Frågorna är aldrig jobbiga eller privata, utan handlar endast om den reklam som skickas med tampongasken!
Anmäl dig HÄR och säkra dina tamponger!
  • ALLMÄNT
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer