Vuxna som slår barn...

Jag är så arg så att jag kokar! Killarna var på disco idag, och hade jätteskoj... men så skulle det tydligen inte få vara, det skulle en vuxen "man" se till - som tydligen tycker det är kul att ge sig på barn fysiskt. Idiot!

Tidigare idag fick en klasskompis till Simon ett "brev" där han fick veta att han skulle dö ikväll. Bara det är ju jävligt läskigt... allra helst eftersom han fick detta hot av en vuxen av vad jag fattar. Men han gick tydligen på discot iallafall. Under kvällen på discot blev en annan grabb tillslagen över ansiktet av en vuxen man.

Liksom, hur många skruvar i huvudet sitter löst i huvudet på denna jubelidiot? En främmande man som ropar på en 9-åring för att sen smälla till honom över ansiktet!

Jag kan dock inte sluta fundera på om det är samma idiot som gick här ute för ett tag sen, pedofilen som jag skrev om för ett tag sen. Ja, misstänkta pedofilen kanske är bättre att skriva. Han som ropade efter småpojkar för att försöka få med dom hem... Är han tillbaka nu??

Oron är stor nu... hela Tidan är väl i upplösningstillstånd. Vi fick en påringning här och Conny fick gå ner till skolan för polisen väntade. Nu har han vart borta i 1,5 timme typ... Jag är den som brukar ha mest koll här - så det känns lite sådär att inget veta... mer än vad jag skrivit ovan då.
Personligen är jag illamående och förstummad över vad det finns för jubelidioter i vår värld. Vem fan ger sig på ett barn? Jagar, slår, hotar - eller vad som helst. Ett barn!? Det måste vara en hjärtlös idiot med ruskigt dålig barndom som gör något sånt här - men som ändå borde sitta inspärrad bakom lås och bom.

Gillar

Kommentarer